Details, Fiction and БългарияA fascinating 1 will be the democratic type of presidency on the inhabitants with the star program Sirius. A few months before the elections, all ideological developments there should existing a group of regulations In accordance with which they're going to rule. In reality, this has become the couple systems the place the human issue is sort of absolutely disregarded given that the electors select amid unique guidelines but do not choose the people who will apply them, for the reason that when a given collection of guidelines receives elected, it goes straight into the Automatic Governing Program, which happens to be controlled by synthetic intelligence and the guidelines are strictly obeyed without any possibility for their becoming evaded.

Ако смятаме, че манипулирате фактите, че ги изкривявате, че ги потулвате, тогава защо да желаем да ни отразявате? Ако смятаме, че самите вие нямате възможност да отразявате адекватно случващото се в държавата, в обществото, именно защото вие вече не сте журналисти, а сте се превърнали в добре платени служители, тогава?

Приятно е да видиш как осъзнават, че щом работят за заплата, щом са продали труда си, те са се продали в робство и винаги ще бъдат изложени на нашите прищевки, и как, въпреки това, биха дали мило и драго, само и само да се докопат отново до предишното жалко, но сигурно положение.

В качеството си на национален координатор за България на инициативата “Десетилетие на ромското включване” искам да заявя, че сме положили огромни усилия в постигането на заветната цел циганите да не бъдат наричани цигани, а роми.

крещеше Миро по микрофона – аз първи влязох в останките на тази изгоряла банка, за да ви направя съпричастни на тази трагедия на банкнотите. Незнайно колко банкноти са пострадали при този вандалски акт. Ето тука вие първи виждате останки от изгорелите банкноти и парчетата от счупената бутилка узо, използвана за направата на все по-популярният сред гръцките вагабонти, коктейл Молотов.

Те не са способни да проумеят, че ние постоянно им даваме в парична форма бележки за получаване на част от произведения от тях и присвоен от нас продукт. Същите тези бележки те постоянно ни връщат и срещу това получават от нас полагащата им се според нас част от техния собствен продукт.

Страшна ли е революцията? Дошло е време да си отговорим на този въпрос. По целият свят народите се вълнуват и протести заливат улиците на големите градове. От Испания през Гърция и Русия та до Щатите, активната част от населението се е обединила за да покаже, че не ще приеме спокойно отредената и от властимащите участ, че не е съгласна нито с водените политики, нито с безнаказаният пазарен фундаментализъм.

Ако искате да ме отразявате, ще трябва да си плащате. Да си плащате защото сте частна медия, наблягам частна и печелите от това което правите. Да си плащате, защото всичко което правите го правите за пари. Е аз не желая да ме отразявате. Отразявайте се сами в огледалото! Успех!

Нищо друго не подкарва хората към слугуване така сигурно, както техните нужди. Нужди, които ние е благоразумно да смекчаваме, но безразсъдно да задоволяваме. Единственото нещо, което може да направи работещия човек прилежен, е умерената работна заплата. Твърде малката го more info прави малодушен или отчаян, твърде високата – нахален и мързелив. . . От всичко това, ние знаем, че в една демократична нация, в която робството е забранено, най-сигурното богатство се състои от множеството трудолюбиви бедни.

Безкрайна е тяхната наглост, не стига, че са използвали част от парите не по предназначение, а за различни социални придобивки, за които

Or even the inhabitants of Vega whose governors have been thankfully burned at the conclusion of their mandate so as they might present them selves before The good Governor, who'd bestow them with bliss based on the way they'd fulfilled their ruling obligations.

Страшна ли е Революцията? Да страшна е! Затова винаги, когато назрее революционен момент, политическата машина заработва, олигархичната мафия развързва кесиите си и създава уж нов политически проект. Нова партия която да уталожи вашите страсти и да възроди вярата ви в политическата класа, в партийната демокрация. Но вгледайте се внимателно и ще видите, че всяка нова партия, всяко ново уж народно движение стремящо се към властта, към правото да ви управлява е всъщност маска. Маска зад която прозират стари муцуни и едни и същи мафиотски финансови структури.

Тази версия е водеща, тъй като и двете задържани лица, превозващи ракетите, били от Перник.

Те ще осъзнаят, че за всичко трябва да се плаща и че дори когато мислите за нещо, за което някой друг преди вас е помислил, вие вече му дължите пари и затова е по-добре да спрете да мислите и да оставите мисленето в нашите ръце, и да ползвате интернет единствено като средство за забавление – гледане на сериали, токшоута и порно.”

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Details, Fiction and България”

Leave a Reply

Gravatar